VI KAN SÄKERHETSSYSTEM - VI LÖSER DAGENS PROBLEM MED MORGONDAGENS TEKNIK

  • 3 elte
  • 4 elte
  • 5 elte
  • eltetopbann

Företaget

om oss och våra mål

Vi har stor erfarenhet av villainstallationer, sedan 1989 har vi installerat ca: 1.200 villalarm. Vi har även installerat stora system för industrin så och på skolor, fritids, och övriga kommunala objekt och även företagslarm av varierande storlek, totalt ca 2.700 kunder. Detta ger en stor vana vid projektering av en larminstallation, riskanalysen är en viktig del om ett larm skall ha avsedd effekt när eller om det sker ett inbrott.

Vi har under åren hunnit samla på oss mycket kunskap, inte bara ren utbildning, som vi har, utan också många nyttiga erfarenheter utifrån de larminstallationer som vi utfört. Våra tekniker är polisgodkända och sakkunniga enligt försäkringsförbundets regelverk. Sedan 2015 är vi dessutom certifierade som "Anläggarfirma Brandlarm" enl SBSC´s regelverk för brandlarmsanläggningar.

Vi står idag som en opartisk installatör, som har samarbete med flera vaktbolag. Vi har även förmånen att ha vår larmcentral (SLC AB) i samma hus, vilket ger en massa synergivinster vid servicearbeten. Vårt mål är att kunden ska få det bästa resultatet av sin anläggning (teknik, installation och bevakning). Som kund till oss vill vi att du alltid ska känna dig omhändertagen. Eftersom vi arbetar med säkerhetsanläggningar som ska skydda Ert hem/företag så sätter vi stor vikt vid kvalité och noggrannhet, vår arbetsplats är ju Ert hem/arbetsplats, så vi är måna om att göra så lite påverkan som möjligt med vårt arbete.

En nöjd kund är den bästa reklamen som finns. 
I dag har vi förtroendet att sköta om ca: 2.700 kunder.

Vänd Er med förtroende till oss!
​Lennart Holmberg och Tomas Axelsson
FORETAGETFORETAGET
FORETAGET
FÖRETAGET