VI KAN SÄKERHETSSYSTEM - VI LÖSER DAGENS PROBLEM MED MORGONDAGENS TEKNIK

  • 3 elte
  • 4 elte
  • 5 elte
  • eltetopbann

Så här köper du säkert med oss


Vi är måna om våra kunder och medarbetare och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende Covid-19.
Därför anpassar vi just nu arbetssätt och kundmöten för att kunna erbjuda ett säkert sätt att köpa och installera ditt larm i Er fastighet.
​​​​​​​Här hittar du mer information om hur vi möter behovet av att lösa installationen i din fastighet med den senaste kunskapen och största omtanke.


Så skapar vi en tryggare installation


Nu hjälps vi åt att förhindra vidare smittspridning.
    För att du ska kunna känna dig trygg i samband med vår installation så uppmanar vi alla att ta ett personligt och medmänskligt ansvar att tvätta händerna ofta och hålla behörigt avstånd. Istället för att ta i hand hälsar vi dig med försiktighet och garanterar att våra medarbetare ersätts av en kompetent kollega ifall de skulle innebära någon form av smittorisk.
Våra tekniker har ansvar för att tvätta/sprita händer före och efter varje kundbesök och att ställa in besök om misstanke om smitta finns. Den tekniker som uppvisar typiska symtom för covid-19 besöker vårdcentral för provning omgående.

Vi ber dig även att vara lyhörd inför din egen hälsa och mående. Känner du dig krasslig eller osäker på om det är säkert för dig eller vår installatör att komma till Er så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss och omboka vårt besök. Vi ombokar gärna till ett nytt datum för vårt besök.

Vi hoppas på förståelse och sammarbete i dessa tider och ett gemensamt ansvar för att inte hamna i en "Look down" vilket hela sammhället får lida av.

​​​​​​​Var rädda om varandra!